Dé combinatie van horeca en watersport

Gelegen in de Harderhaven van Zeewolde heeft u een prachtig uitzicht over de boten en de omgeving. The BoatHouse en watersport zijn verweven en dat ziet u terug in de vele mogelijkheden die wij aanbieden.

Voor zowel complete arrangementen of enkele activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres.

Parasailen

Even heel wat anders! Waan u op vakantie in eigen land met een ervaring die niet snel zult vergeten. In samenwerking met Parasailing Nederland kunnen wij u een memorabele activiteit aanbieden die watersport en luchtvaart combineert. Met een weids uitzicht over de verre omgeving en de rust die u in de lucht ervaart is parasailen een activiteit die u niet mag missen.

Wakeboarden en waterskiën

Ga de uitdaging met ons aan. Voor wakeboarden en waterskiën varen wij uit met onze Malibu Wakesetter met 450pk gelegen op 5 meter van ons terras. Heb je ervaring of juist helemaal niet dan bent u nog steeds aan het juiste adres bij ons.

Met een eigen kapitein en instructeur is het mogelijk het wakeboarden en waterskiën in een halve dag te leren beheersen.

Heb je ervaring en ben je opzoek naar een boot die meer te bieden heeft? Dan is onze wakesetter de juiste keuze. Door middel van een powerwedge, ballast tanks en 450pk  is het mogelijk hogere hekgolven te creëren en kan je makkelijk met 8 personen aan boord zonder problemen vanuit het water starten. Deze boot geeft de ultieme watersport ervaring mee.